ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ 17 (ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΕΣ)

(Οι «Γραφικότητες» μετακομίζουν – ελπίζω για ελάχιστο διάστημα – από το «φυσικό» τους περιβάλλον, με τις θερμότερες ευχές στον Τέλη να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό.)

«Ξυλοκοπήθηκε από συνδικαλιστές ο Μπαλάσκας!»

Κοίτα πως στρεβλώνουν την πραγματικότητα: έπεσε πάνω σε μια ζαρντινιέρα, όπου κάποιος είχε κάνει graffiti το σλόγκαν «ζήτω ο συνδικαλισμός» και voila!

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αιφνιδιάζοντας ακόμη και στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη τα οποία υποστήριζαν ότι οι κινήσεις του θα είναι ενωτικές, πρότεινε το Σάββατο το βράδυ, στη δευτερολογία του, να μη συμμετέχουν στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος όσα στελέχη στο παρελθόν διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί.»

Παρόλο που είδαν ότι ο κόσμος καταχειροκρότησε αυτήν την απόφαση του Γιώργου, αυτοί καταστροφολογούν! Μερικοί δεν λένε να πάρουν χαμπάρι ότι, μόνον αν ευθυγραμμιστούν με τις επιθυμίες του κόσμου ίσως καταφέρουν να ξαναγίνουν κυβέρνηση…

«Η γκρίνια της γυναίκας του τον έκανε ανίκανο!»

Δεν ήξερε το ελληνικό κόλπο: για να γλιτώσει την κρεβατομουρμούρα, έπρεπε μόλις πήγαινε για ύπνο να ζητάει απ’ τη γυναίκα του να του… αγοράσει πίπες! Αυτή θα προσποιόταν την κοιμισμένη, κι αυτός θα γλίτωνε απλώς μ’ ένα κρύο ντους…

«Ναρκοπέδιο η παραλία (Αλίμου και Π. Φαλήρου) για τους ποδηλάτες. H λύση είναι μία: ποδηλατόδρομος!»

Η λύση είναι η ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ!!! Άιντε, επιτέλους, ξεμωραμένοι του ΥΠΕΧΩΔΕ!!!

«Σε παραίτηση εξαναγκάστηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Φινλανδίας Ιλκα Κανέρβα μετά την αποκάλυψη ερωτικού σκανδάλου σε βάρος του, όταν έστειλε 200 σύντομα γραπτά μηνύματα άκρως ερωτικού περιεχομένου σε μια στριπτιζέζ.»

Δεν τον στέλνουν σε μας να πάρουν έναν από τους δικούς μας? Για να ‘χουμε κι εμείς κάποιον… straight!!!

«Ο κύριος He Pingping, από την πόλη Wulanchabu, έχει ύψος 76 εκατοστά και παρέλαβε το ειδικό πιστοποιητικό από το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!»

Πάλι καλά που δεν τον… απήγαγαν οι έμποροι βρεφών κατά λάθος! Ο Παναγιωτάκης πάντως είναι 26 μηνών και 90-φεύγα εκατοστά. Δεν μπορούν δηλαδή να παίξουν μαζί… “μηλάκια”!

«Μια γυναίκα, από την Γερμανία, υπέβαλε μήνυση εναντίον των γιατρών του νοσοκομείου όπου εισήχθη για αφαίρεση ρυτίδων και ξύπνησε με νέο στήθος! Όταν ξύπνησε, διαπίστωσε πως οι γιατροί της είχαν μεταμοσχεύσει σιλικόνη στο στήθος της, και από μέγεθος C έγινε μέγεθος D.»

Αχ, κορτσάρα μ’… Να ‘ξερες πόσες ελληνίδες… “καλλιτέχνιδες” ζηλεύουν την τύχη σ’!!!

«Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, που είχε κερδίσει το λόττο αποφάσισε να επιστρέψει στην παλαιά του εργασία επειδή του έλειψαν οι συνάδελφοι του!»

Πως και δεν σκέφτηκε να… μετακομίσει την εταιρία του στο Nassau, στις Bahamas? Μ’ ένα σμπάρο δυο τριγώνια, δηλαδή…

«Ένας χρηματιστής της Wall Street υπέβαλε μήνυση εναντίον μια στριπτιζέζ επειδή τον τραυμάτισε στο μάτι με το τακούνι της!»

Μα, καλά… Στα… παπούτσια της βρήκε να χώσει τη μούρη του??? Κοίτα να δεις κάτι βίτσια!!!

«Τραίνο πέρασε από πάνω της!»

Μα ΚΑΑΑΑΑΤΙ βίτσια!!!

«Μια γυναίκα στην Κίνα υποχρέωσε τον φίλο της να υποβληθεί σε επέμβαση μείωσης του στήθους του.»

Ναι… Ναι… Μάλιστα… Αλλά εγώ ξέρω και μερικές Ελληνίδες που πρέπει να το κάνουν στους δικούς τους…

«Ο κλέφτης άφησε ταυτότητα!»

Ε, και? Κι ο Βερναδάκης του ΟΑΕΔ έβαλε την υπογραφή του όταν έκανε… ανάληψη μερικών εκατομμυρίων ευρώ από το λογαριασμό… εργοδοτών/εργαζομένων για να τα παίξει σε ομόλογα! Που το περίεργο? Έχει γίνει μόδα, πλέον, ο κλέφτης να… υπογράφει τη «δουλειά» του! Το συνιστά και η… ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρία Πνευματικής Ιδιοκτησίας)!!!

«Όλοι θέλουν τα σκουπίδια μακριά από τη δική τους πόρτα. Έρχεται ο Νάκος να τραβήξει αυτιά…»
… κι ο Μπουνάκος να κλάσει α#%ίδια! Αλλά ο Νάκος, αν θέλει χωματερή, να τη βάλει δίπλα στην πισίνα, στα αυθαίρετα που αδειοδοτήθηκαν, αφού πρώτα… χτίστηκαν, στο Πήλιο!

uli chris

Δεν υπάρχουν σχόλια: