ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ (ΤΟΠΙΚΕΣ)

«Ο υπεύθυνος Πληροφόρησης του Europe Direct Κομοτηνής Σπύρος Νάκος μίλησε στην εκπομπή «Βομβιστές Δυτικών Προαστίων» του Ράδιο Παρατηρητής για μια εκδήλωση που διοργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ. με θέμα «Επαγγελματική Σταδιοδρομία και Κινητικότητα των Νέων στην ΕΕ». Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ευρωπαϊκό βιογραφικό σημείωμα αλλά και τις δυνατότητες που τους ανοίγονται για πρακτική άσκηση σε θεσμικά όργανα της Ε.Ε.»

Αρκεί το βιογραφικό τους σημείωμα να μη μοιάζει με εκείνη την παροιμιώδη ανακοίνωση θέσης εργασίας στο site της Europe Direct Κομοτηνής!!!

«Ο Γ. Πεταλωτής εισηγητής του ΠΑΣΟΚ για την αντιεγκληματική πολιτική: «Ο Έλληνας πολίτης νιώθει ανασφάλεια» - Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής κατέθεσε επερώτηση με θέμα την «έξαρση της εγκληματικότητας και την απουσία πολιτικής αντιμετώπισης από την κυβέρνηση»…»

Παλίκαρε… ΣΩΘΗΚΕΣ! Άσε την ερώτηση και δώσε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ: να μοιραστούν μικρά όπλα σ’ όλους τους Έλληνες πολίτες!!! Αν ήμουν ο Ωνάσης, θα τα μοίραζα με δικά μου έξοδα, αλλά… ΑΤΥΧΗΣΑ! Το ίδιο κι εσείς…

«Ο δρόμος που θα συνδέει την Μαρώνεια με την Μεσημβρία -Ζώνη του νομού Έβρου, αποτέλεσε και αποτελεί το όραμα πολλών τοπικών Αρχόντων των νομών Έβρου και Ροδόπης! Διέρχεται από τους αρχαιολογικούς χώρους Μαρώνειας, Μαρμαρίτσας, Αγίου Γεωργίου, Σύναξης, Πετρωτών και Μεσημβρίας-Ζώνης.»

Δεν νομίζω ότι θα… ενοχληθεί ο δρόμος. Τώρα, αν δίπλα σ’ αυτόν γίνει κανένα Porto-Rodopi ή κανένα ΜcDonalds… σαφώς και θα είμαστε ενοχλητικοί! Σκέτα «τσιμπούρια»!!!

«Από σοβαρές προτάσεις οι οποίες θα λάβουν την μορφή κειμένου και θα επιδοθούν στον δήμο Κομοτηνής χαρακτηρίστηκε η δημόσια διαβούλευση για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης της Κομοτηνής που διοργάνωσε η δημοτική κίνηση “Κομοτηνή-Νέα Εποχή”.»

Ας τις υλοποιούσε η νέα δημοτική αρχή, της οποίας το δυνατό σημείο είναι μάλλον η… αποϋλοποίηση, κι ας τους... έκλεβε και τα πνευματικά δικαιώματα! Οτιδήποτε!!! Εδώ που φτάσαμε…

«ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ «ΤΟΥΡΚΟΥΣ» ΚΑΙ «ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…»
Μόνο που όταν εμείς αρχίσουμε να φωνάζουμε «Come out and play» (δηλ. «Βγείτε έξω να παίξουμε»: πολεμικό σύνθημα που σημαίνει «Ελάτε να λογαριαστούμε»), σας περιμένουμε να «βάλετε τις πράξεις σας εκεί που είναι το στόμα σας» (δηλ. «Put your actions where your mouth is»: γνωμικό που σημαίνει «Αυτό που λέτε, κάντε το κιόλας» ή «Μην είστε μόνο λόγια»)!!!

«Νέα απεργιακή κινητοποίηση και τρίωρη στάση εργασίας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.»

Νέα? ΝΕΑ??? Που την είδατε τη νέα? Πάλιωσε πλέον κι αυτή! Κάθε μέρα κάποιος κάνει απεργία!!! Η μόνη «Νέα Απεργία» που δύναται να καταστεί εφικτή είναι αν αυτή γίνει όνομα… κόμματος!!! Κατά ‘κεί που πάμε, μπορεί να το δούμε κι αυτό… Κι εκεί να δείτε εσείς ποσοστά!!!

«Όλοι οι επώνυμοι Κομοτηνής και Ξάνθης στον αγώνα Skoda-Ολυμπιακού.»

Κοσμικό γεγονός κατήντησε το Ξάνθη – Ολυμπιακός??? Βρεεε… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι απελπισμένος ο κόσμος!!!

«Το νομοσχέδιο για τα βακούφια ψηφίστηκε εδώ και καιρό αλλά η Ακαδημία Αθηνών μάλλον δουλεύει με κάρβουνο ακόμα…»

Καλά ρε μάγε… ΜΑ-Α-ΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ???

«Αυτοί που ξύπνησαν τελευταίοι όπως οι ακαδημαϊκοί μας είναι και τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας.»

Είναι κι επίσημο πλέον: ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: